GALAMĒRĶI KULTŪRAS AFIŠA BAUDĪTĀJA CEĻVEDIS CITĀDI MARŠRUTI INSIDER'S VIEW JAUNUMI FOTO GALERIJAS

IZVĒLIES GALAMĒRĶI

Čikāga

Baudītāja ceļvedisKur paēst

IZVĒLIES CEĻVEDI

Mārtiņa Rītiņa labāko Eiropas restorānu tops

HIX restaurantsGuy LassausaieThe Quality Chop HousePorta di PoLe GavrocheHélène Darroze at the ConnaughtThe SportsmanTextureFuor d'Acqual'AmbroisieLa Mère BrazierRestaurant 34Frantzén/LindebergWilliam CurleyPollen Street SocialCUTNextAviaryMathias DahlgrenAlineaDinner by Heston BlumenthalHerbert SamuelNehHawksmoorOsteria l'OlivetaGalvin La ChapellePolpoJamie's ItalianAbraxas NorthThe Harwood ArmsLa FromagerieLocanda dell'Isola ComacinaMoonGloriaEpp Maria GalleryWheeler's RestaurantelBulli3 FrakkarFire&Stone50 KvadratCroque GasconThe ProvidoresDaylesford Organic in Notting HillRiver CaféDaylesford Organic in GloucestershireChez Dominique restorānsRistorante BoscagliaMaze GrillTate Liverpool Restaurant-CafeL’Atelier de Joël RobuchonDaylesford OrganicReceptoriaStroganoff Steak HouseWedholms FiskRusskaya RybalkaLongridgeThe London Carriage WorksApollinareHavisCarpe DiemOsteria FrancescanaRigiblickTom AikensÖAubergineHakkasanPandelujoEchaurrenDekxelsMazeAlain Ducasse au Plaza AthénéeNomaPaul Bocuse« ATPAKAĻ « UZ SADAĻAS SĀKUMU

SAŅEM JAUNUMUS

Ierakstiet savu e-pasta adresi, ja vēlaties saņemt ikmēneša jaunumus.

REKOMENDĒJAM:

Londonas jaunā Thaddaeus Ropac galerija

Eiropas skulptūru parki – laikmetīgās mākslas telpa atelpai

Diānas Venē mākslinieku radīto rotu kolekcija

Baudītāja ceļvedis · Ziemeļamerika · amerikas savienotās valstis · Čikāga · Mārtiņa Rītiņa labāko Eiropas restorānu tops

Next

Autors: Mārtiņš Rītiņš0 ATSAUKSMES

Modernais ar industriālā šika piešprici iekārtotais Next pārsteidz ar kādu pavisam inovatīvu īpatnību - Next nav iespējams pieteikt rezervāciju, bet gan iegādāties biļetes uz vakaru - gluži kā uz teātra izrādi. Šoreiz tā ir 1906. gada luga Parīzē, proti, autentiskā Paris, 1906 - Escoffier at the Ritz ēdienkarte. Eskofjēra virtuve ir pirmā Next inkarnācija (restorāns tika atvērts 2011. gada aprīlī) un tā iemiesojās pirmo trīs restorāna darbības mēnešu periodā līdz to nomainīja Taizemes kulinārijas stāsti.
Sākot no pīles, kas zināmā kārtā nav zaudējusi ne lāsi savu asiņu, tāpēc iemantojusi pilnasinīga putna garšu līdz Mignardises desertam, pa vidu vēl baudot hors d'oeuvres uzkodu plati ar olu čaulās iemānītu olu krēmu un sālītu mencu, paipalu olām ar anšoviem, foie gras - brioche maizē, puravu - pildītu ar kapātām sēnēm, vai gurķi - pildītu ar vistas uzpūteni - šo visu atradīsiet senās franču pavārgrāmatās.

www.nextrestaurant.com
53 W Fulton Market
Chicago, IL 60607

 

08/2011

DALIES:
Facebook Twitter

 

Jūsu atsauksmes

Diemžēl par šo objektu atsauksmes nav saņemtas

Jūsu vārds:

Laiks, kad apmeklējāt šo objektu:

Jūsu komentārs: