GALAMĒRĶI KULTŪRAS AFIŠA BAUDĪTĀJA CEĻVEDIS CITĀDI MARŠRUTI INSIDER'S VIEW VEIKALS FOTO GALERIJAS

IZVĒLIES GALAMĒRĶI

Atēnas

Baudītāja ceļvedisEsenceKultūraKur nakšņotKur paēst· Stila krējums· Trendy· Īsts atradums· Laba izvēle· Leģendāra klasika· Kur padzert kafiju· Kur iedzert vīnu· Labākais saldējums· Labākās kūkas· Labākas zivis· Veselīgs dzīvesveids· Muzeji un galerijass centrsKur iepirktiesMaršrutiUrbānā leģendaLietas, kas jāizdaraVērts zinātRaksti

IZVĒLIES OBJEKTU

Cafe AvissiniaMetamatic:tafEvgeniaPapaioannouAvocadoTrano Pastry shopYogoliciousTou PsaraP-Box EateryDionysosFunky GourmetBooze CooperativaJK Cafe-RestaurantGrand BretagneSardellesO Tzitzikas ke o MermigasPapadakisKuzinaVaroulko« ATPAKAĻ « UZ SADAĻAS SĀKUMU

SAŅEM JAUNUMUS

Ierakstiet savu e-pasta adresi, ja vēlaties saņemt ikmēneša jaunumus.

REKOMENDĒJAM:

Londonas jaunā Thaddaeus Ropac galerija

Eiropas skulptūru parki – laikmetīgās mākslas telpa atelpai

Diānas Venē mākslinieku radīto rotu kolekcija

Galamērķi · Eiropa · grieķija · Atēnas · Kur paēst ·

Papaioannou

Autors: Anothertravelguide.com0 ATSAUKSMES

Papaioannou

Fantastiska vieta, kur izbaudīt leģendāro Grieķijas salu atblāzmu vienlaikus atrodoties metropolē. Vietējo iecienītās zivju tavernas Papaioannou mājvieta ir Mikrolimano osta Piraeus rajonā – apmēram 15 minūšu taksometra braucienā no Atēnu centra. Taverna atrodas pašā Vidusjūras krastā, jahtu un zvejas laivu piepildītā līcītī. Piedāvājumā ir tā rīta loms – lieliski pagatavoti kalmāri, garneles un citas jūras veltes. Cenas ir ļoti samērīgas, ja vien neizvēlēsieties zivi. Tikko ņemsiet veselo zivi, kas pašiem grieķiem ir neatņemama maltītes sastāvdaļa, rēķins manāmi sadārdzināsies (zivs izmaksas - 60 – 80 EUR/kg). Taču tā vietā variet izvēlēties jūras velšu starterus, kas parasti tiek servēti lielās porcijās, un pusdienas ar vīnu izmaksās vien kādi 60 EUR.

Papaioannou piedāvājumā ir arī lieliski dārzeņu salāti - lielā šķīvī izkārtotas skaistas lapas visā to garumā, milzīgi, sulīgi, nomizoti tomāti, treknās šķēlēs sagriezti gurķi, olīvas, redīsi un pareizi sajaukta mērce. It kā tas it tikai šķīvis ar salātiem, taču katra detaļa – perfekta! Savukārt fritēta vai grilēta tintes zivis tiks pasniegta ar visu tinti – melna un sulīga!

Šurp noteikti vērts doties vēlajās pusdienās, lai lēni baudot sagaidītu mirkli, kad Vidusjūras debesis un baltās jahtas pamazām izkrāso rietošā saule. Tiesa, jāņem vērtā, ka galdiņu Papaioannou vērts rezervēt savlaicīgi.

Akti Koumoundourou 42
Athens 185 33

06/2014

 

 

DALIES:
Facebook Twitter

 

Jūsu atsauksmes

Diemžēl par šo objektu atsauksmes nav saņemtas

Jūsu vārds:

Laiks, kad apmeklējāt šo objektu:

Jūsu komentārs: