Klasiskais franču restorāns vienā no labākajiem Londonas rajoniem Chelsea savulaik izskolojis tādus kulinārijas guru kā Marco Pierre White un pašu Gordon Ramsay, kura vadībā Aubergine saņēma savas pirmās Mišelina zvaigznes. Britu lielmeistara pieskāriens gaumīgajā un vieglajā ēdienu noformēšanā jūtams vēl šodien, kaut stafeti jau astoņus gadus pārņēmis William Drabble. Ieejot restorānā, kas no tālumā līdzinās vien mazam veikaliņam, acīs drusciņ ieduras dūmu smaka, taču, kad veiksmīgi šķērsota cigāru telpa, skatam paveras stilā ieturēta franču klasika un aristokrātiskums. Gaišs, saulains interjers, sniegbalti galdauti un vidēji 50 vietas. Galda piederumus un traukus neuzkrītoši rotā restorāna logo. Atverot ēdienkarti vai pārlasot piedāvājumu gardēžiem (to iespējams pasūtīt tikai visiem galdabiedriem un ne individuāli), saproti, ka ātru un vieglu izvēli izdarīt nav iespējams - viss šķiet tik kārdinošs! Cūkas galvas galete - tā nedaudz līdzinās karstai kotletei, kuru kopā satur tauku masa. Pa gabaliņam to plēšot, uz zaļumiem iztek vien neliels tauku daudzums. Debešķīga ir zoss akna ar svaigu, karamelizētu bumbieri, kas no ārpuses kraukšķīgs, taču viegli mīksts iekšpusē un lieliski saderas ar foie gras. Lai arī mazliet pārceptas, lieliskas ir ķemmes gliemenes ar ābolu biezeni - viss perfekti svaigs. Virkni pielūdzēju atrast izdevies šķietami nesaderīgai omāra astes un kāpostu kombinācijai, taču, pievienojot gailenes, rezultāts ir fantastisks. Turklāt kāposts ir tik sulīgi zaļš it kā būtu kā nupat plūkts. Lai kas tiktu celts galdā, nemainīgs ir princips: tradicionālās franču kulinārijas vērtības papildinātas ar viegli modernu pieskārienu. Diemžēl nelielu kritiku izpelnījušies restorānā gatavotie saldie ēdieni. Tie nebūt nav slikti (restorānam taču ir Mišelina zvaigzne!), taču gardēži varētu gaidīt ko vairāk. Lazdu riekstu suflē ir pārāk graudains, arī baltās šokolādes parfē ar ķiršiem nav savos augstumos. Apkalpošana Aubergine mazliet pieklibo - neveikli izlejot vīnu, someljē savu sorry, sorry nopurpina pavisam paviršā manierē, bet visa vakara gaitā tā arī nejūties īpaši gaidīts. Tāpēc pārsteigums par brīvajiem galdiņiem sestdienas vakarā nav liels. Stingrs dress code nav noteikts, taču klasiskais šiks tiek ieturēts.
Atvērts - no pirmdienas līdz piektdienai - pusdienas no 12:00 līdz 14:15 no pirmdienas līdz sestdienai - vakariņas no 19:00 līdz 23:00 Slēgts nacionālajās brīvdienās