Kāda restorāna apmeklētāja iesūdzēšana tiesā par mēģinājumu nočiept autentisku sudraba karoti beidzās ar lielisku PR par labu pašam kulinārijas meistaram. Savdabīgais Tom Aikens uzvaras gājiens noslēdzies ar vienu no iecienītākajiem modernās franču virtuves restorāniem Londonā, kā arī bistro un fish&chips (to ieplānots atvērt jau šovasar). Savulaik izglītojies pie paša Pierre Koffmann, 2003. gada aprīlī Tom Aikens nolēma atvērt pats savu gastronomijas Meku, gadu vēlāk izpelnoties arī pirmo Mišelina zvaigzni. Čelsijas rajona restorāns tā apmeklētājus nemulsina ar bezgaumīgi pārspīlētu interjeru - te viss ir viegls, elegants un klasisks. Viesu vidū iespējams sazīmēt visdažādāko paaudžu pilsētniekus, taču visi kā viens nākuši baudīt augstu kvalitāti. Restorāna šarms un katram apmeklētājam veltītā uzmanība liek sajusties īpašākam par citiem - šampanietis kā aperitīvs un komplimenti kā nemitīgs pārsteigums vakarā gaitā. Ar saviem ciemiņiem labprāt aprunājas arī pats šefpavārs. Aizmirstiet par vieglu orientēšanos ēdienkartē. Visu tā vien kārojas nobaudīt. Ja tasting menu (tā iespējama tikai visam galdiņam kopā) piedāvātās porcijas neapmierina ēstgribu, iecienītāko no gardēža atradumiem var pasūtīt kā lielāku porciju. Someljē ir gana apķērīgs un izpalīdzīgs. Enciklopēdijas biezuma vīna kartē viņš ātri vien atradīs tieši ciemiņa gaumei un maciņam atbilstošāko no karaliskajām dzirām. Maltītes prezentācija ir lieliska, pasūtītais ēdiens izvietots pa vairākiem šķīvjiem, atsevišķi akcentējot katru tā detaļu. Tradicionālās austeres Tom Aikens pasniedz tvaikotas, ar citronzāli un avokado. Sajūsmas vērts arī portvīnā marinēts zoss aknu foie gras ar pikanto bumbieri un tvaikots balodis ar kastaņu kaneloni. Bet piena jēru droši iespējams ēst teju jēlu - balto un mīksto gaļu papildina divu veidu kazas siers un cukini. Gluži kā omītes pavārgrāmatā, arī Londonas lielmeistars ēdienkartē iekļāvis cūkas karbonādi, taču tradicionālā izklapētā gaļas gabala vietā baudītāju iepriecina sulīga, īpašas šķirnes gaļa ar maigi kraukšķīgu ādiņu. Savukārt peldošās salas izvietotas ne vienā, bet vairākos traukos, turklāt parastais olu baltuma putenis karamelizēts. Tam visam pa vidu negaidot tiek pasniegti komplimenti - iespējams lielākais pavāra lepnums. Vairāku veidu bietes īpašā burciņā, kur apakšējo slāni veido želeja, tad - biešu uzpūtenis un visbeidzot - putas. Ar garu karoti izgaršojama katra no variācijām, vienlaikus sajūtot izcilo balzama etiķa garšu. Tom Aikens pacenties dažādos veidos apspēlēt arī zoss aknu pastēti, uz koka dēlīša pasniedzot četru veidu sudraba karotes ar minēto delikatesi tajās. Plūmju dzēriens iepildīts pudelē ar vecmodīgo drāšu korķi, bet pēc deserta baudīšanas pavārs liek sajusties gluži kā zinātniskajā laboratorijā - uz dēlīša saliktas mēģenes ar atšķirīgu dzērienu katrā no tām. Tradicionālo ēdienu pasniegšanu Tom Aikens gaumē iecienījuši daudzi pilsētas viesi un vietējie, tāpēc kāda no 70 restorāna vietām jārezervē laikus. Smēķēt tajā nav ļauts.
Atvērts - no pirmdienas līdz piektdienai Lunch - no 12:00 līdz 14:30 Dinner - no 18:45 līdz 23:00