GALAMĒRĶI KULTŪRAS AFIŠA BAUDĪTĀJA CEĻVEDIS CITĀDI MARŠRUTI INSIDER'S VIEW JAUNUMI FOTO GALERIJAS

IZVĒLIES GALAMĒRĶI

Londona

Baudītāja ceļvedisCitādi maršrutiEsenceKultūraKur nakšņotKur paēstKur iepirktiesVērts zinātLabākie klubiFilmaInsider's viewKultūras afiša

IZVĒLIES CEĻVEDI

Mārtiņa Rītiņa labāko Eiropas restorānu tops

HIX restaurantsGuy LassausaieThe Quality Chop HousePorta di PoLe GavrocheHélène Darroze at the ConnaughtThe SportsmanTextureFuor d'Acqual'AmbroisieLa Mère BrazierRestaurant 34Frantzén/LindebergWilliam CurleyPollen Street SocialCUTNextAviaryMathias DahlgrenAlineaDinner by Heston BlumenthalHerbert SamuelNehHawksmoorOsteria l'OlivetaGalvin La ChapellePolpoJamie's ItalianAbraxas NorthThe Harwood ArmsLa FromagerieLocanda dell'Isola ComacinaMoonGloriaEpp Maria GalleryWheeler's RestaurantelBulli3 FrakkarFire&Stone50 KvadratCroque GasconThe ProvidoresDaylesford Organic in Notting HillRiver CaféDaylesford Organic in GloucestershireChez Dominique restorānsRistorante BoscagliaMaze GrillTate Liverpool Restaurant-CafeL’Atelier de Joël RobuchonDaylesford OrganicReceptoriaStroganoff Steak HouseWedholms FiskRusskaya RybalkaLongridgeThe London Carriage WorksApollinareHavisCarpe DiemOsteria FrancescanaRigiblickTom AikensÖAubergineHakkasanPandelujoEchaurrenDekxelsMazeAlain Ducasse au Plaza AthénéeNomaPaul Bocuse« ATPAKAĻ « UZ SADAĻAS SĀKUMU

SAŅEM JAUNUMUS

Ierakstiet savu e-pasta adresi, ja vēlaties saņemt ikmēneša jaunumus.

REKOMENDĒJAM:

Londonas jaunā Thaddaeus Ropac galerija

Eiropas skulptūru parki – laikmetīgās mākslas telpa atelpai

Diānas Venē mākslinieku radīto rotu kolekcija

Baudītāja ceļvedis · Eiropa · apvienotā karaliste · Londona · Mārtiņa Rītiņa labāko Eiropas restorānu tops

William Curley

Autors: Mārtiņš Rītiņš0 ATSAUKSMES

William Curley

Britu Šokolādes Akadēmijas piešķirto labākā šokolādes meistara titulu (Best British Chocolatier) Viljams Kērlijs (William Curley) iemantojis jau četras reizes. Viņa šokolādes brīnumzeme meklējama Londonā, kā arī izsmalcinātajā kafijas galda grāmatā Couture Chocolate (2011). Jāmin, ka Viljama Kērlija pirmās grāmatas lappuses kārām acīm tika izkausētas Japānā - „Viljama Kērlija šokolādes rokasgrāmata" (William Curley's Chocolate Manual, 2011) tika izdota japāņu, viņa mīļotās sievietes Suzue, dzimtajā valodā.
Viljams Kērlijs savu augstākās kvalitātes šokolādes un konditorejas izstrādājumu radīšanā izmanto itāliešu šokolādes ražotāju Amadei šokolādi, kuras ražošanā tiek izmantotas pirmšķirīgas Criollo un Trinitario šķirņu kakao pupiņas, kas šokolādei nodrošina ilgstošu un neaprakstāmu pēcgaršu. Tieši Amadei ir likuši pamatus šokolādes kultūras renesansei, un, tāpat kā Kērlijs, izpelnījušies vairākkārtēju Šokolādes Akadēmijas atzinību un ieguvuši "Zelta Pupas" (Golden Bean) apbalvojumus, kuru pasniegšana ir nozīmīgs notikums starptautiskajā šokolādes pasaules kalendārā.
Izsapņot Viljama Kērlija šokolādes un konditorejas sirreālo sapni iespējams gan Ričmondā pie Temzas, kur 2004. gadā tika atvērts pirmais Viljama Kērlija boutique veikals, gan 2009. gadā, Pimliko rajonā durvis vērušajā, kakao pupiņu maisiem apšūtajā „butikā" un deserta bārā William Curley Belgravia.

William Curley Belgravia
198 Ebury Street
Belgravia
London
SW1W 8UN
Tel: 0207 730 5522

William Curley Richmond
10 Paved Court
Richmond-upon-Thames
Surrey
TW9 1LZ
Tel: 0208 332 3002

www.williamcurley.co.uk

 

10/2011

DALIES:
Facebook Twitter

 

Jūsu atsauksmes

Diemžēl par šo objektu atsauksmes nav saņemtas

Jūsu vārds:

Laiks, kad apmeklējāt šo objektu:

Jūsu komentārs: