Paul Heathcotes droši var saukt par vienu no veiksmīgākajiem Apvienotās Karalistes šefpavāriem. Būdams galvenais kulinārijas meistars nevis vienā, bet veselos četros restorānos, viņš pamanās atrast laiku sarakstīt arī pa kādai gastronomiska satura grāmatai. Iespējams, laika trūkuma dēļ Longridžā esošais restorāns ar Mišelina zvaigzni nu var lepoties vien vēstures nostāstos (tiesa, tā aizceļojusi uz kādu no citiem pavāram piederošajiem restorāniem). Par spīti tam, miniatūras lieluma miestiņš 20 minūšu brauciena attālumā no Prestonas joprojām pievilina ne mazumu gardēžu. Par Longridge droši var teikt - ja esi pabijis tajā vienreiz, noteikti gribas atgriezties. Klasiskā stilā iekārtotais restorāns viesus sagaida ar baltiem galdautiem, šarmantiem puķupodiņiem un ļoti privātu atmosfēru. Komplimentu un aperitīvu baudīšana nelielajā lounge arī ir gana tīkama. Tie, kas savu kāju spēruši mazā ciematā virzienā, visticamāk dara to Paul Heathcote's maizes un sviesta pudiņa dēļ. Tik gaisīgu un vieglu olas un krējuma apvienojumu citur neatradīsiet. Bet jauno dārzeņu un vasaras trifeles risoto ir vienkārši fenomenāls! Omārs, ko papildina ne vien citrusa augļi, bet arī rokām gatavoti makaroni - gluži kā mazas cannelloni trubiņas. Kambrijas jēra mugurdaļa, atkaulota un pasniegta ar pikantajiem baklažāniem. Ar jūras ķemmīšu uzpūteni pildīti tortellini. Līdzās tiem - pašu meistarota makaronu pasta, ingvers, silts gurķis un veselas jūras ķemmītes... Mmm... Tie ir tikai daži no Paul Heathcotes šedevriem. Turklāt gluži kā restorāna The London Carriage Works virtuves šefs, arī Heathcotes savā ēdienkartē pacenties norādīt konkrētu vistas, liellopa, jēra vai kāda cita lopiņa šķirni un izcelšanās vietu. Lai kāda būtu maltīte, tā tiek pasniegta vispiemērotākajos traukos, bet vīnu iespējams pasūtīt arī pa glāzei. Tā vien šķiet, ka pārdomāta ir katra detaļa. Lielākajiem gardēžiem atvēlēts arī pavārgalds (14 personas). Starp citu, tieši tas vairākas reizes mēnesī pārtop par centrālo vietu pavārmākslas kursiem. Skats uz kulinārijas meistaru rosību virtuvē paveras, vakariņojot arī kādā no restorāna zālēm. Longridge var lepoties ar izcilu vīna karti. Tādu mājas vīnu kā Jaunzēlandes Crowded House Sauvignon Blanc un Itālijas Sangiovese from Ancorra nobaudīšana ir teju obligāta! Uzkodas - £8.50 Main Courses - £20.00