GALAMĒRĶI KULTŪRAS AFIŠA BAUDĪTĀJA CEĻVEDIS CITĀDI MARŠRUTI INSIDER'S VIEW VEIKALS FOTO GALERIJAS

IZVĒLIES GALAMĒRĶI

Parīze

Baudītāja ceļvedisCitādi maršrutiFoto galerijasEsenceKultūraKur nakšņotKur paēstKur iepirktiesMaršrutiUrbānā leģendaArhitektūras tūrismsLietas, kas jāizdaraVērts zinātLabākie klubiFilmaVērts izbaudītInsider's view

IZVĒLIES CEĻVEDI

Piecas adreses šokolādes fetišistiem

Jean – Paul HévinFassbender&RauschbubóS.a.i.d« ATPAKAĻ « UZ SADAĻAS SĀKUMU

SAŅEM JAUNUMUS

Ierakstiet savu e-pasta adresi, ja vēlaties saņemt ikmēneša jaunumus.

REKOMENDĒJAM:

Londonas jaunā Thaddaeus Ropac galerija

Eiropas skulptūru parki – laikmetīgās mākslas telpa atelpai

Diānas Venē mākslinieku radīto rotu kolekcija

Baudītāja ceļvedis · Eiropa · francija · Parīze · Piecas adreses šokolādes fetišistiem

Jean – Paul Hévin

Autors: Anothertravelguide.com0 ATSAUKSMES

Jean – Paul Hévin

Balansēšana uz robežšķirtnes starp pikantu un saldu, neierastas un negaidītas garšu kombinācijas - Jean - Paul Hévin ir franču šokolādes virtuozs visās tās garšu un variāciju niansēs. Viņa oriģinālākajiem meistardarbiem pieder, piemēram, šokolāde ar Rokforas sieru, kas var tikt servēta arī kā uzkoda. Tā vien šķiet, ka vienā šokolādes gabaliņā viņš spēj iemiesot visas laikmeta tendences - eko stilu un huligāniskus garšu eksperimentus ieskaitot. Ne velti Žans Pols Evēns vairākkārt izpelnījies arī Francijas labākā šokolādes meistara titulu. Viņš šokolādes veikals St. Honoré ielā drīzāk atgādina miniatūru dizaina templi, kurā cita starpā eksponētas arī augstapēžu laiviņkurpes...šokolādes veidolā. Vairāk kā četrdesmit dažādu šokolāžu variāciju! Šokolādes viņš dēvē par savām “melnajām pērlēm”, jo katra no tām gatavota no visaugstākās kvalitātes sastāvdaļām, kuras viņš pats izmeklē un pārbauda. Šokolādes degustāciju viņš neuztic nevienam citam, turklāt atrodas teju nemitīgos ceļojumos, izraugoties labākās kakao pupiņas. Lai nezaudētu savas unikālās garšas īpašības, Jean - Paul Hévin veikalā neviena šokolāde neatrodas ilgāk kā trīs dienas. Savukārt klientiem viņš rekomendē tās apēst divu nedēļu laikā, piekodinot, ka šokolāde vienmēr jābauda istabas temperatūrā - “kā lielisks sarkanvīns vai kūka”.

231, rue St-Honoré

www.jphevin.com

 

04/2013

DALIES:
Facebook Twitter

 

Jūsu atsauksmes

Diemžēl par šo objektu atsauksmes nav saņemtas

Jūsu vārds:

Laiks, kad apmeklējāt šo objektu:

Jūsu komentārs: