Kādas 19. gadsimta noliktavas telpās, uz robežas starp Tallinas vecpilsētu un ostu jau divus gadus ērti iekārtojies viens no izsmalcinātākajiem kaimiņzemes restorāniem Ö, kas tulkojumā nozīmē „sala". Šodien par agrāko spirta ražotni liecina vien augstie griesti, kurus rotā mūsdienīgi gaismas ķermeņi un dizaina elementi. Dienas vidū pa plašajiem logiem telpās ieplūst gana daudz mājīgas gaismas, kas ļauj romantiskā noskaņā vērot garām slīdošos trolejbusus un gājējus tuvējā parkā. Taču saulei rietot, apgaismojums kļūst piezemētāks. Interjerā dominējošais baltais un melnais, zīdainā mūzika, tumšie, gandrīz melnie dīvāni ar spilveniem un uz galdiņiem degošās sveces rada spēcīgu tuvības sajūtu. Tikai sīkas nianses restorāna dizainā viesiem atgādina, ka šefpavārs Roman Zachtcherinski, veidojot ēdienkarti, mazliet ietekmējies no japāņu gastronomijas. Par 2004. gada labāko valsts pavāru atzītais kulinārijas eksperts nelielās porcijās iesākumam piedāvās, piemēram, svaigus krabju salātus ar mango un ķiršu tomātiem (īpaša tomātu šķirne) vai karamelizētu eskalopu (īpaši pagatavotas cūkas vai vērša gaļas šķēles) ar porcini sēņu sviesta mērci. Tālākai jūsu izvēlei pieejams grillēts un piparots tuncis ar avokado plūmju mērcē un wasabi vai viegli kūpināta pīles krūtiņa ar rudens dārzeņiem un gailenēm krējuma mērcē, kā arī fazāna krūtiņa ar kraukšķīgu kartupeļu pankūku un aprikožu mērci. Lai kādu ēdienu jūs izvēlētos un baudītu, tas atgādinās par vērtīgāko Japānas virtuvē. Ja runājat igauņu, angļu vai krievu mēlē, ēdienkarti, ko šefpavārs maina katrus trīs mēnešus, sapratīsiet bez problēmām. Veģetāriešiem jāpalūdz atsevišķa ēdienkarte. Galdiņu ieteicams rezervēt laikus, jo vecpilsētas restorānu, kas spēj uzņemt ne vairāk kā 60 viesus, iecienījuši kā vietējie, tā skandināvu un vācu tūristi.