Īslandes tradicionālās virtuves restorāns 3 Frakkar paslēpies Reikjavīkas dzīvojamo namu rajonā un piedāvā bagātīgu jūras velšu sortimentu. Restorāna lielākā vērtība ir tā majestātiskā delikatese - vaļa gaļa, kā arī jūras putns un jērs, kuru nobaudīšana ir obligāts priekšnosacījums, apmeklējot Īslandi. Jūras dāsnumu publika patiesi novērtē, tālab ap bāra leti allaž laiku kavē tie, kas gaida atbrīvojamies savu galdiņus. Restorānā paredzētas vietas 44 pusdienotājiem. 3 Frakkar jeb latviski - 3 Lietusmēteļi, lepojas ar augsta līmeņa apkalpošanu un prasmīgākajiem pavāriem, pie kuriem meistara smalkumus dodas mācīties amata brāļi no visas pasaules. Restorāna omulīgās, varbūt nedaudz nogurušās un vecmodīgās telpas pulcē dažāda statusa publiku, tādēļ atmosfēra ir nepiespiesta un apmeklētāju pamatmotivācija ir nobaudīt jūras veltes tradicionālā Īslandes izpildījumā. Izslavētākais baudījums - valis - tiek pasniegts divos veidos - Hrár Hvalur Sasimi að japönskum sið (Raw whale meat sashimi japanese way) kā jēla vaļa gaļa sašimi šķēlītēs un Hvalkjöts piparsteik með piparsósu (Whale pepper steak in pepper sauce) - nedaudz apcepts valis piparu mērcē. Vaļa gaļu nav iespējams ar kaut ko salīdzināt. Un nevajag. Tā izceļas pati par sevi. Tikpat nepārspējams ir kūpināts jūras putns - auks, ēdienkartē atrodams ar nosaukumu - Reyktur Lundi með sinnepssósu (Smoked Puffin breast with mustard sauce). Savukārt tradicionālais Īslandes jēra steiks ir atzīts par pasaulē lābāko, kuru par īpaši vērtīgu padara šīs zemes klimats, sāļais gaiss un jūras tuvums. 3 Frakkar piedāvājumā ir plašs citzemju un vietējais alus sortiments, turklāt šeit iespējams nobaudīt debešķīgu, 24 stundas geizeros ceptu saldeno rudzu miltu maizi. Restorāns savu cenu politiku definē kā mērenu un piedāvā arī lētāku ēdienkarti.