Latchi ir neliela ostas pilsētiņa Kipras Ziemeļrietumos, aptuveni pusstundas brauciena attālumā no UNESCO mantojuma sarakstā iekļautās Pafosas, kas grieķu-romiešu periodā bija Kipras galvaspilsēta, bet šobrīd ir labi zināma kūrortpilsēta. Atšķirībā no tūristu iecienītās Pafosas, Latchi joprojām valda maza ciemata atmosfēra un tā slavena ar savām jūras virtuves ēstuvēm. Vietējo iecienītākā ir Yiangos&Peter, kas atrodas tieši iepretim zvejnieku laivu piestātnei. Kā jau mazā, dzīvīgā ostā, visa piekraste nokrauta krāsainiem tīkliem, un, visticamāk, tas, ko vēlāk saņemsiet uz sava šķīvja, būs tā rīta loms. Yiangos&Peter zivju meze ir izcila – kalmāri, astoņkāji, tintes zivs, gliemenes, garneles, divu vai trīs veidu zivis, neiztrūkstošie svaigu lapu, tomātu un gurķu salāti, humuss, caciki mērce, olīveļļā ar ķiplokiem un garšvielām grauzdēta maize... Viss svaigāks par svaigu, neprātīgi garšīgi, cenā draudzīgi (18, 50 eiro no cilvēka), vienīgi...daudz. Interesanti, ka Kiprā tintes zivi grilē un pasniedz neattīrītu, iekšām piešķirot izteiktu tintes garšu, tālab, ja uz šķīvja tās rūpīgi atdalīsiet, nebrīnieties, ja kāds kiprietis izbrīnā teiks: “Kā jūs to neēdat? Tas taču visgaršīgākais!”
Yiangos&Peter savulaik dibināja divi brāļi un, kaut abi ir jau aizsaulē, ēstuve joprojām ir ģimenes īpašums. Interjers ir rastisks, koka krēsli un galdi, toties ar baltu galdautu un brīnišķīgu skatu – uz ostas kuteriem un jahtām. Vietējo vidū ēstuve ir tik iecienīta, ka brīvdienās kiprieši šurp mēdz doties arī vairāk kā no divu stundu brauciena attālumā esošās galvaspilsētas.