GALAMĒRĶI KULTŪRAS AFIŠA BAUDĪTĀJA CEĻVEDIS CITĀDI MARŠRUTI INSIDER'S VIEW JAUNUMI FOTO GALERIJAS

IZVĒLIES GALAMĒRĶI

Malta

Baudītāja ceļvedisFoto galerijasEsenceKur nakšņotKur paēstLietas, kas jāizdaraVērts zinātInsider's view

IZVĒLIES CEĻVEDI

Septiņas galamērķa vērtas zivju ēstuves

Antiche CarampaneTartarun (Marsaxlokk)La ParadetaYiangos & Peter, (Latchi)Ristorante La Sirenella di Arcieri PasqualeMeneghello (Palmižana)Il Pavone (Algēro)« ATPAKAĻ « UZ SADAĻAS SĀKUMU

SAŅEM JAUNUMUS

Ierakstiet savu e-pasta adresi, ja vēlaties saņemt ikmēneša jaunumus.

REKOMENDĒJAM:

Londonas jaunā Thaddaeus Ropac galerija

Eiropas skulptūru parki – laikmetīgās mākslas telpa atelpai

Diānas Venē mākslinieku radīto rotu kolekcija

Baudītāja ceļvedis · Eiropa · malta · Malta · Septiņas galamērķa vērtas zivju ēstuves

Tartarun (Marsaxlokk)

Autors: Anothertravelguide.com0 ATSAUKSMES

Tartarun (Marsaxlokk)

Marsaxlokk ir šarmants zvejnieku ciemats pašā Vidusjūras krastā. Kā jebkurā Maltas ciematā – tā sirds ir baznīca, pie kuras gozējas klasiska britu laika relikvija – sarkanā telefona būdiņa. Līdzās braukšanai pa kreiso pusi, tā ir neiztrūkstoša Maltas kolorīta raksturzīme. Savukārt ciemata mazā osta ir pilna krāsainu koka zvejnieku laivu. Uz to purngala parasti uzzīmēta acs – vēl no fēniķiešu laikiem, kuri te izcēlās krastā 9. gadsimtā pirms Kristus, saglabājusies tradīcija, solot pasargāt no “ļaunas acs” un citām nelaimēm. Promenādē viena blakus otrai atrodas zivju ēstuves, bet, ja vēlaties baudīt patiešām izcilu zivju virtuvi – vietējo vidū iecienīta adrese ir Tartarun. Restorāna nosaukums aizgūts no šejieniešu īpašajiem zvejnieku tīkliem, savukārt uz šķīvja jums tiek servēts tā rīta loms – gourmet gastronomijas labākajās tradīcijās. Piemēram, perfekti grilētas mazās tintes zivis ar timiānu jeb eļļā cepts red mullet – kraukšķīgā miziņā ar neticami maigu tekstūru.

www.tartarun.com

 

DALIES:
Facebook Twitter

 

Jūsu atsauksmes

Diemžēl par šo objektu atsauksmes nav saņemtas

Jūsu vārds:

Laiks, kad apmeklējāt šo objektu:

Jūsu komentārs: