Sardīniešu-katalāņu pavārs Benito Carbonella ir vietējās gastronomijas zvaigzne, izdevis arī sardīniešu tradicionālajām receptēm veltītu pavārgrāmatu. Starp citu, viņš ir arī viens no retajiem, kas Alghero joprojām vēl pārvalda katalāniešu valodu. Tālab nebrīnieties, ja mazliet salīkušais, sirmais, taču vienlaikus neticami vitālais vīrs baltā pavāra uzsvārcī, slieksni pārkāpjot, jūs sveicinās vairākās valodās. Al Tuguri šajā vietā atrodas jau vairāk kā 30 gadus un šobrīd restorāna virtuvē saimnieko arī saimnieka dēls.
Līdzās klasiskajai ēdienkartei, piedāvājumā ir arī divu veidu degustācijas menu – gaļas un zivs.Kā uzkodu noteikti nobaudiet sālī un cukurā sālītu sea-bass – gatavotu pēc senās fēniķiešu receptes. Arī jērs še ir izcils – gatavots no pareizā vecumā kauta un pareizi izturēta lopiņa, tādējādi gaļai saglabājot īpašās jēra garšas un mīkstumu.
Restorāns ir neliels – vien ar divdesmit sešām sēdvietām, tālab noteikti nepieciešama iepriekšēja rezervācija.