GALAMĒRĶI KULTŪRAS AFIŠA BAUDĪTĀJA CEĻVEDIS CITĀDI MARŠRUTI INSIDER'S VIEW JAUNUMI FOTO GALERIJAS

IZVĒLIES GALAMĒRĶI

Londona

Baudītāja ceļvedisCitādi maršrutiEsenceKultūraKur nakšņotKur paēst· Stila krējums· Trendy· Īsts atradums· Laba izvēle· Patīkamas cenas un kvalitātes attiecības· Leģendāra klasika· Vietējais kolorīts· Kur padzert kafiju· Labākā šokolāde· Labākais siers· Eko stils· Labākais steiks· Labākās austeres· Labākais martiniKur iepirktiesVērts zinātLabākie klubiFilmaInsider's viewKultūras afiša

IZVĒLIES OBJEKTU

Ivy Market GrillTom Dixon SandwichLittle SocialKeeper's HouseHIX restaurantsThe Quality Chop HouseLe GavrocheHélène Darroze at the ConnaughtThe TroubadourRestaurant 34Dukes BarSimpson's-in-the-StrandBentley's Oyster Bar & GrillRose BakeryNotes Music CafeWilliam CurleyPollen Street SocialCUTDinner by Heston BlumenthalBistrothequeSong QueWheeler's RestaurantThe ProvidoresThe Harwood ArmsRiver CaféPolpoMaze GrillMazeLa FromagerieL’Atelier de Joël RobuchonJamie's ItalianHawksmoorHakkasanGalvin La ChapelleFire&StoneDaylesford Organic in Notting HillDaylesford OrganicCroque GasconBocca Di LupoEAT.Pho CaféPortrait RestaurantJ. SheekeyThe BoundaryLe Café AnglaisThe RulesSt. JohnThe WolseleyBorough MarketThe Fifth FloorHakkasanTom AikensAuberginePrêt-à-PorteaClaridgesJulie's RestaurantBibendum Oyster BarZumaThe IvyMomoSketchMaze restorāns« ATPAKAĻ « UZ SADAĻAS SĀKUMU

SAŅEM JAUNUMUS

Ierakstiet savu e-pasta adresi, ja vēlaties saņemt ikmēneša jaunumus.

REKOMENDĒJAM:

Londonas jaunā Thaddaeus Ropac galerija

Eiropas skulptūru parki – laikmetīgās mākslas telpa atelpai

Diānas Venē mākslinieku radīto rotu kolekcija

Galamērķi · Eiropa · apvienotā karaliste · Londona · Kur paēst ·

The Quality Chop House

Autors: Mārtiņš Rītiņš0 ATSAUKSMES

The Quality Chop House

Restorāns uz Farringdon Road, netālu no Exmouth Market stāv kā stāvējis jau kopš 1869. gada – laika, kad Londonas Īstendu sāka apdzīvot pilsētas mazturīgie ļaudis un imigranti. Lai gan restorāns mētāts no vienu saimnieku rokām citās, visas kā viena rūpējušās, lai tiktu saglabātas telpu sākotnējās aprises – melnbalti rūtotais grīdas segums, koka sienu apdare un baznīcas solus atgādinošās sēdvietas. Kopskaitā pie katra galdiņa seši, viesi šeit var sasēst cieši un brālīgi, turklāt disciplinētā taisnleņķa pozīcijā, kas ne uz mirkli neļauj atslābt, kur nu vēl iesnausties.

Foto: The Quality Chop HouseFoto: The Quality Chop House

2012. gada novembrī, piedzīvojis kārtējās pārmaiņas, The Quality Chop House vēris durvis atkal jaunā kvalitātē. Tā īpašajiem pievilcības aspektiem slēpjoties ēdienā un vīna piedāvājumā.

Ik vakaru no jauna ēdienkarte ar krītu tiek uztriepta uz tāfeles. Protams, modernā versijā nedēļas ēdienkartes plānu var skatīt arī restorāna mājas lapā, taču, manuprāt, šī ir īstā reize, kad ļauties negaidītam pārsteigumam – pārbaudītas britu virtuves tradīcijās. Ierasti tie ir četri kursi (35 £), kuru neiztrūkstoša sastāvdaļa gandrīz vienmēr ir kazas siers (goats curd) – īpašs gardums, ko iegūst atdalot biezumus no piena sūkalām; tāpat arī īpaši atlasītas lapas no retu sugu salātiem; lieliski pagatavots jērs vai jaunlops; īsteni zemnieciska maizes rika; un sieri no Neal's Yard Dairy – Londonas izcilākā sieru veikala. Ja izdosies „uztrāpīt” šokolādes pudiņam ar vaniļas mērci desertā, tad kādam tas noteikti atsauks atmiņā skolas laikus 50. gadu Anglijā, kad, starp citu, skolas ēdnīcās ēdiens bija izcils.

The Quality Chop House ēdiena pasniegšanā piekopj, varētu to saukt, par „komunālo šķīvi”. Ēdiens tiek izlikts galda viducī, kļūstot par lielisku risinājumu jautrības un draudzīga gara uzturēšanai kompānijā. Mielojoties, pievērsiet uzmanību arī šarmantajai trauku komplektācijai - cits šķīvis te ar zelta apmalu, cits - purpura, cits - ziliem ziediem, bet neviens - citam līdzīgs.

Ja jāizsakās par apkalpošanu – tad tikai tajos labākajos vārdos. Draudzīga, neuzbāzīga un zinoša. Visvairāk gribas uzteikt austrāliešu izcelsmes vīnzini Josie Stad – meiteni ar darba pieredzi pie pasaules top šefpavāra Hestona Blūmentāla, kā arī ēdienu kritiķa Nicholas Lander un pasaules vīnzinību autoritātes Nancy Robinson dēlu Will Lander. Nav brīnums, ka restorāna vīna kartes piedāvājumā ir tik īpaši izmeklēti un reti vintage vīni. Neskatoties uz pieejamiem sakariem, jaunie censoņi šo vietu par savu darba lauku izraudzījušies neatkarīgi, un tagad restorānam sniedz neatsveramu savas pieredzes un zināšanu daļu.

 

92-94 Farringdon Road
London EC1R 3EA
T.: 020 7278 1452

info@thequalitychophouse.com
thequalitychophouse.com

01/2013

DALIES:
Facebook Twitter

 

Jūsu atsauksmes

Diemžēl par šo objektu atsauksmes nav saņemtas

Jūsu vārds:

Laiks, kad apmeklējāt šo objektu:

Jūsu komentārs: