GALAMĒRĶI KULTŪRAS AFIŠA BAUDĪTĀJA CEĻVEDIS CITĀDI MARŠRUTI INSIDER'S VIEW VEIKALS FOTO GALERIJAS

IZVĒLIES GALAMĒRĶI

Londona

Baudītāja ceļvedisCitādi maršrutiEsenceKultūraKur nakšņotKur paēst· Stila krējums· Trendy· Īsts atradums· Laba izvēle· Patīkamas cenas un kvalitātes attiecības· Leģendāra klasika· Vietējais kolorīts· Kur padzert kafiju· Labākā šokolāde· Labākais siers· Eko stils· Labākais steiks· Labākās austeres· Labākais martiniKur iepirktiesVērts zinātLabākie klubiFilmaInsider's viewKultūras afiša

IZVĒLIES OBJEKTU

Pollen Street SocialDinner by Heston BlumenthalL’Atelier de Joël RobuchonGalvin La ChapelleJ. SheekeyThe BoundarySt. JohnHakkasanTom AikensAubergineSketchMaze restorāns« ATPAKAĻ « UZ SADAĻAS SĀKUMU

SAŅEM JAUNUMUS

Ierakstiet savu e-pasta adresi, ja vēlaties saņemt ikmēneša jaunumus.

REKOMENDĒJAM:

Londonas jaunā Thaddaeus Ropac galerija

Eiropas skulptūru parki – laikmetīgās mākslas telpa atelpai

Diānas Venē mākslinieku radīto rotu kolekcija

Galamērķi · Eiropa · apvienotā karaliste · Londona · Kur paēst · Stila krējums

Maze restorāns

Autors: Anothertravelguide.com0 ATSAUKSMES

2005. gada labākais restorāns un joprojām viena no labākajām virtuvēm Londonā. Diezin vai atradīsies daudzi, kas to apšaubīs. Londonas lepnuma Gordona Remseja (Gordon Ramsay) impērijas (Boxwood Cafe, Petrus, Connaught, Gordon Ramsay Claridges, The Savoy Grill u.c.) jaunpienācējs. Inteliģenta virtuve (ja šādu apzīmējumu var piemērot gastronomijai) un dizains. Balts tonītis pie bēša; bēšs pie kafijas ar pienu... Nekā lieka un vienlaikus nekādas pompozitātes. Interjers rada nepārprotamu stabilitātes un arī kvalitātes sajūtu. Maze šefpavārs ir Džeisons Athertons (Jason Atherton), kurš strādājis kopā ar Remseju viņa restorānā Dubajā (pirms tam El Bulli). Maze jums ir divas iespējas - tradicionālā trīs pozīciju ēdienkarte vai 20 tapām radniecīgas uzkodas no kurām varat sakombinēt attiecīgi sešas, astoņas vai vienpadsmit. Gastronomijas piedzīvojums garantēts. Iespējams, kādu varētu izbrīnīt, ka Maze nav galdautu klasiskā izpratnē (toties ir perfekta galda virsma), starp ēdieniem netiek nomainīti arī naži un dakšiņas, kas novietoti uz speciāli šim nolūkam radīta metāla paliktņa. Arī trauki ir netradicionāli neliela izmēra. Athertona filosofija ir vienkārša: „Mūsdienu pasaulē vairs nav vietas šķietami neskartam linam un augstprātīgām manierēm. Cilvēki vēlas lielus restorānus ar lielisku atmosfēru." Un, protams, izcilu virtuvi. Iepriekš nerezervējot te iekļūt neceriet (ja nu vienīgi pie bāra), un nebrīnieties, ja laipni tiek pieprasīts garantijas depozīts - 60 mārciņas (četrām personām).

Degustācijas ēdienkarte vienai personai - vidēji 30-40 mārciņas.

10-13 Grosvenor Square,W1

www.gordonramsay.com

DALIES:
Facebook Twitter

 

Jūsu atsauksmes

Diemžēl par šo objektu atsauksmes nav saņemtas

Jūsu vārds:

Laiks, kad apmeklējāt šo objektu:

Jūsu komentārs: