Clement Bruno ir Provansas leģenda, viņa restorāns netālu no Lorgues, apmēram 100 kilometrus no Nicas, ir veltījums tikai un vienīgi trifelēm. Pazemes sēnēm, kas ierindojamas pasaules izcilāko delikatešu klāstā. Mistēriju un intrigu apvītas. Viens no iemesliem, kādēļ trifeles ir tik īpašas, ir arī to ierobežotā izplatība, proti, tās tiek iegūtas tikai Itālijā un Francijā. Turklāt pasaulē to kļūst arvien mazāk. Ja citos restorānos trifeles tiek izmantotas tikai kā akcents, Bruno ap tām uzbūvējis visu ēdienkarti. Viņa restorānam Chez Bruno patērējot apmēram 100 kilogramus trifeļu gadā. Nicā atrodas Bruno otrs restorāns - Terres de Truffes. Elegants bistro interjers ar silta koka toņa paneļiem. Īstena trifeļu cienītāju paradīze! Ēdienkartei variējoties no trifeļu uzkodām līdz trifelēm kopā ar foie gras un šokolādei ar trifeļu krēmu. Līdzās restorānam atrodas arī neliels delikatešu stūrītis, kur var iegādāties visdažādākās Bruno gastronomiskās trifeļu variācijas līdzņemšanai.