GALAMĒRĶI KULTŪRAS AFIŠA BAUDĪTĀJA CEĻVEDIS CITĀDI MARŠRUTI INSIDER'S VIEW VEIKALS FOTO GALERIJAS

IZVĒLIES GALAMĒRĶI

Parīze

Baudītāja ceļvedisCitādi maršrutiFoto galerijasEsenceKultūraKur nakšņotKur paēst· Stila krējums· Trendy· Īsts atradums· Laba izvēle· Leģendāra klasika· Labākās brokastis· Kur padzert kafiju· Bistro· Kur iedzert vīnu· Labākā šokolāde· Labākie bāriKur iepirktiesMaršrutiUrbānā leģendaArhitektūras tūrismsLietas, kas jāizdaraVērts zinātLabākie klubiFilmaVērts izbaudītInsider's view

IZVĒLIES OBJEKTU

A la Petite Chaisel'AmbroisieBofingerCafe de Flore« ATPAKAĻ « UZ SADAĻAS SĀKUMU

SAŅEM JAUNUMUS

Ierakstiet savu e-pasta adresi, ja vēlaties saņemt ikmēneša jaunumus.

REKOMENDĒJAM:

Londonas jaunā Thaddaeus Ropac galerija

Eiropas skulptūru parki – laikmetīgās mākslas telpa atelpai

Diānas Venē mākslinieku radīto rotu kolekcija

Galamērķi · Eiropa · francija · Parīze · Kur paēst · Leģendāra klasika

Cafe de Flore

Autors: Anothertravelguide.com0 ATSAUKSMES

Kaut, kā jau leģendārās kafejnīcās, te nenoliedzami sastapsit tūristus, kas bruņojušies ar kasjāredz karti, meklēs galdiņu pie kura reiz sēdējis Žans-Pols Sartrs, taču senā Cafe de Flore aura pilnībā nav zudusi arī šodien. Šī joprojām ir iecienīta tikšanās vieta apkārtējo modes veikalu īpašniekiem (Sonjai Raikelai pat ir savs galdiņš), preses sekretāriem un virknei prominentu pilsētas viesu. Divdesmito gadu stila interjers, milzīgi spoguļi, ādas krēsli, un sajūta, ka Cafe de Flore sienas burtiski elpo tās vēstures enerģiju. Starp citu, šī ir viena no retajām vietām Parīzē, kur, ja vien vēlēsieties, Dom Pérignon jums servēs glāzē. Ideāla vieta labas dienas sākumam, komplektā ar rīta avīzi caffe au lait - atvērta jau no 7.30 rītā, un šajā laikā te diezin vai ieraudzīsiet daudz tūristu.

Pusdienas - vidēji 30 eiro

172, boulevard Saint-Germain
75006 Paris
Tel. 01 45 48 55 26

www.cafe-de-flore.com

DALIES:
Facebook Twitter

 

Jūsu atsauksmes

Diemžēl par šo objektu atsauksmes nav saņemtas

Jūsu vārds:

Laiks, kad apmeklējāt šo objektu:

Jūsu komentārs: