GALAMĒRĶI KULTŪRAS AFIŠA BAUDĪTĀJA CEĻVEDIS CITĀDI MARŠRUTI INSIDER'S VIEW VEIKALS FOTO GALERIJAS

IZVĒLIES GALAMĒRĶI

Parīze

Baudītāja ceļvedisCitādi maršrutiFoto galerijasEsenceKultūraKur nakšņotKur paēst· Stila krējums· Trendy· Īsts atradums· Laba izvēle· Leģendāra klasika· Labākās brokastis· Kur padzert kafiju· Bistro· Kur iedzert vīnu· Labākā šokolāde· Labākie bāriKur iepirktiesMaršrutiUrbānā leģendaArhitektūras tūrismsLietas, kas jāizdaraVērts zinātLabākie klubiFilmaVērts izbaudītInsider's view

IZVĒLIES OBJEKTU

Monsieur BleuAugusteMaison BlancheGeorgesCrystal Room BaccaratLe Saut du LoupAlain Ducasse« ATPAKAĻ « UZ SADAĻAS SĀKUMU

SAŅEM JAUNUMUS

Ierakstiet savu e-pasta adresi, ja vēlaties saņemt ikmēneša jaunumus.

REKOMENDĒJAM:

Londonas jaunā Thaddaeus Ropac galerija

Eiropas skulptūru parki – laikmetīgās mākslas telpa atelpai

Diānas Venē mākslinieku radīto rotu kolekcija

Galamērķi · Eiropa · francija · Parīze · Kur paēst · Stila krējums

Auguste

Autors: Anothertravelguide.com0 ATSAUKSMES

Neliels un ļoti intīms gardēžu stila restorāns, vietā, ko nezinātājs neatradīs - klusā Kreisā krasta šķērsielā. Ieejot atduries pie sienas paneļa, kurā mazās vāzītēs dekoratīvi savietotas baltas rožu galviņas. Te noteikti nav vairāk par desmit, divpadsmit galdiņiem - Auguste ir tikai 30 vietas. Interjera „odziņa" ir Valentino sarkans dīvāns. Vienīgais akcents citādi gaišajā telpā, turklāt tas vēl iebūvēts spoguļu sienā, tādējādi piešķirot telpai papildus plašuma sajūtu. Ne tik daudz restorāna kā mājas viesistabas sajūta, kur jūties gaidīts. Šī noteikti nav vieta, kurp doties, ja kārojas plašumu, skaļu murdoņu, sevi parādīt un citus apskatīt. Drīzāk - ideāla diskrētām vakariņām kopā ar mīļoto cilvēku, mirkļos, kad alkstat aizmukt no pūļa. Turklāt, nelieliem restorāniem ir savas priekšrocības - vispirms jau perfekta apkalpošana. Serviss ir tāds, ka rodas sajūta, ka tiek domāts tikai par jums. Trīs oficianti un someljē, kas lieliski palīdz orientēties gana plašajā, bet ļoti pārdomātajā vīna kartē. Pudele gluži kā mājas viesistabā tiks attaisīta pie turpat telpas malā esošā galdiņa un pirms dot pagaršot jums, ielējis mazu malku glāzē, someljē pats pārliecināsies vai vīna buķete ir nevainojama.
Laikmetīga mūsdienu virtuve, kas mainās atkarībā no sezonas. Pavārs Gael Orieux savulaik strādājis Le Meurice un Le Cinq. Ēdienkarte ir neliela, taču garšās izsmalcināta, turklāt ēdiens tiks atnests pareizajā mirklī un uz karsta šķīvja. Maigas, krēmīgas putotas mērces - garšu un faktūru buķete ir gardēža cienīga, nerunājot nemaz par dizainu uz šķīvja. Labi trauki, Christofle sudraba galda piederumi. Vēl tikai jāpiebilst, ka 2007. gada februārī - divus gadus pēc atvēršanas Auguste tika piešķirta viena Mišelina zvaigzne.

54, rue de Bourgogne
75007 Paris
Tel.: 01 45 51 61 09

www.restaurantauguste.fr

DALIES:
Facebook Twitter

 

Jūsu atsauksmes

Diemžēl par šo objektu atsauksmes nav saņemtas

Jūsu vārds:

Laiks, kad apmeklējāt šo objektu:

Jūsu komentārs: