GALAMĒRĶI KULTŪRAS AFIŠA BAUDĪTĀJA CEĻVEDIS CITĀDI MARŠRUTI INSIDER'S VIEW VEIKALS FOTO GALERIJAS

IZVĒLIES GALAMĒRĶI

Milāna

Baudītāja ceļvedisEsenceKultūraKur nakšņotKur paēst· Kafejnīca· Trendy· Īsts atradums· Laba izvēle· Kur padzert kafiju· Bistro· Labākais saldējums· Panorāmas bāriKur iepirktiesMaršrutiInsider's view

IZVĒLIES OBJEKTU

The Brisket MilanoFioraio Bianchi CaffeErba BruscaThe SmallCorsia del GiardinoArmani Hotel Milano bārsBrera Garden FloorRistorante La Sirenella di Arcieri PasqualeGiacomo ArengarioIl CrepaccioCafe RadetzkyL’Ombra de VinLa Rinascente gastronomijas stāvsLatteria San MarcoPasticceria SissiDa GiacomoPane e AcquaHomePizzeria del TicineseZerodueRinomata GelateriaAl Coniglio BiancoOfficina 12Casa BorellaLuca e Andrea« ATPAKAĻ « UZ SADAĻAS SĀKUMU

SAŅEM JAUNUMUS

Ierakstiet savu e-pasta adresi, ja vēlaties saņemt ikmēneša jaunumus.

REKOMENDĒJAM:

Londonas jaunā Thaddaeus Ropac galerija

Eiropas skulptūru parki – laikmetīgās mākslas telpa atelpai

Diānas Venē mākslinieku radīto rotu kolekcija

Galamērķi · Eiropa · itālija · Milāna · Kur paēst ·

The Brisket Milano

Autors: Anothertravelguide.com0 ATSAUKSMES

The Brisket Milano

The Brisket Milano ir visīstākā rudens adrese, ar vienu noteikumu – ja nepiederat zvērinātiem veģetāriešiem.

Foto: The Brisket Milano

The Brisket Milano ir Milānas šī brīža gaļas ēdienu cienītāju must-visit. Ēstuve atrodas kanālu jeb Naviglio Grande rajonā, interjers ir robusti vienkāršs, Teksasas gaļas žāvētavu inspirēts.

Foto: The Brisket Milano

Apdrupušu ķieģeļu un koka dēļu sienas, no dēļiem sasisti vai vienkārši alumīnija galdi. Savukārt piedāvājumā – visa veida burgeri, steiki un kas nu šādām vietām piederas. Gatavošanas filosofijā tiek ievērtos “lēni un zemi” princips, proti, daudzas stundas zemā temperatūrā, tādējādi garšu un tekstūru harmoniju maksimāli pietuvinot ideālam.

65 Ripa di Porta Ticinese
www.brisketmilano.com

DALIES:
Facebook Twitter

 

Jūsu atsauksmes

Diemžēl par šo objektu atsauksmes nav saņemtas

Jūsu vārds:

Laiks, kad apmeklējāt šo objektu:

Jūsu komentārs: