Varvary
Autors: Anothertravelguide.com0 ATSAUKSMES

Tradicionālā krievu virtuve jaunā izpildījumā. Slavenākais Krievijas šefpavārs Anatolijs Komms ķēries pie molekulārās gastronomijas un 2008. gada janvārī atvērtajā restorānā piedāvā tā saukto augsto virtuvi jeb haut cuisine. Nekas negaršo kā sākotnēji izskatās, un par maltītes patiesajām sastāvdaļām nojaust var, vien tās nobaudot. Pat visparastāko rupjmaizi Komms prot ietērpt formā un krāsā, kas līdzinās kārdinošam šokolādes pudiņam, „uzsēdinātam" uz ēdamkarotes. Varvary piedāvā deviņu ēdienu degustācijas karti, un vakariņas mēdz ilgt pat stundas trīs. Sudraba galda piederumi un kristāla glāzes. Ne mazāk ekstravagants ir restorāna dizains, kurā viss burtiski slīkst dārgos audumos un materiālos. Krāsu paletē dominē melns uz sarkans. Balansējot uz pārmērības robežas, bet vietai atbilstoši.
Otrajā stāvā atrodas cits Komma restorāns - Kommpartia, kas piedāvā krietni vien vienkāršāku krievu virtuvi tradicionālai izsalkuma remdēšanai.
8A, Strastnoy Boulevard, Moscow
Tel: (495) 229 28 00
www.anatolykomm.ru