3 pavāru restorāns - Tam labam būs augt!
Autors: Anothertravelguide.com22 ATSAUKSMES

Tā vien šķiet, ka vecpilsētas Torņa iela turpmāk vietējos un pilsētas viesus ne tikai valdzinās ar vēsturiskā nocietinājuma un kazarmu ansambļa čukstiem par senlaiku dzīvi, bet kļūs par sava veida kulināro eksperimentu kursu Rīgā. Kā viens no tā bruģakmeņiem savulaik šeit darbojas kulinārijas meistarklašu un atpūtas telpa "Viesistaba Kazarmās". Savukārt Rīgas Svētku ietvaros Torņa ielas garumā apvienojās restorāni un zemnieki "Garšas meistaru ielā" un pulcināja garšīgas pārtikas audzētājus un ražotājus, gardu ēdienu gatavotājus un baudītājus. Bet jau 2011. gada rudenī durvis vēra trīs pavāru restorāns "Tam labam būs augt!".
Ar šādu optimistisku retoriku restorāns atmet jebkādas stacionārās ēdienkartes tradīcijas un ļaujas, lai tā mainīgo ēdienkarti veido nekas cits kā vien loģiskais faktors: virtuvē izmantotie sezonālie produkti savas garšas dzīvāko un piesātinātāko pakāpi katrs atklāj citā laikā un produktu piegādātāju ziņojumi par viņu piedāvājumā pašu labāko ir pilnīgi neprognozējami.
Šo loģisko produktu izvēles pozīciju apvienojot ar mūsdienīgas latviešu virtuves formulu un pavāru trio kompetenci, rodas kopideja, kas tiek realizēta brīvā atmosfērā pie dzīvīgas mūzikas - atklātā stila virtuvē. Lai gan pozicionēta kā latviešu virtuve, vairoties no baudītāju maldināšanas, jāmin, ka pavāri savā darbā izmanto arī inovatīvās kulinārijas impresijas, tādas kā vizuāli radošās spēles ar dažādām eļļām, pastētēm, mērcēm un citām ēdienu esencēm, rotaļas ar izskata un garšas tradicionālo nesaderību un sausā ledus izmantojumu, kas virtuvi padara stipri atšķirīgu no tās, ko tradicionāli uzskatām par "mājas virtuvi".
Teju maģiskās atrakcijas ar kūpošo šķidro slāpekli jo labi pārzina Mārtiņš Sirmais, viņš ar savu harizmu uzņemas arī komunikāciju zālē savukārt Ērikam Dreibantam ir dziļa gastronomijas pieredze un sadarbības iestrādes ar zemniekiem.
Trīs pavāru restorāna telpu sienas dvesmo svaigi zilos toņos, ko akcentē dekoratīvā krāsojuma līnijas, bet mēbeles tapušas vecos galdus un krēslus apaujot ar jaunu krāsu un audumu, kamēr apgaismes objekti veidoti nekautrējoties lielummānijas - ķekarā sastiprināti vairāki dažādu krāsu trapecveida un konusa abažūri vai tradicionālajai metāla lustrai uzvilkts apjomīgs melnu klūgu pinuma karkass...
Izvēloties galdiņu pie atklātā pavārgalda letes, centrālajā telpā vai klusajā restorāna mugurtelpā, ar acīm uzlasot pa akcentam šur un tur, ik reizi variet atklāt ko diena jaunu jums sola jeb kā anothertravelguide.com viesošanās reizē vēstīja uzraksts uz melnās menu tāfeles - "Pīli. Buti. Sauli aiz loga".
Restorāna darba laiks: no 12.00 - 23.00 (no pirmdienas līdz piektdienai)
Sestdienās un svētdienās - vēlās brokastis no 11.00 līdz 16.00 (šajā laikā viesistabā darbojas pavāru skola mazajiem)
Jēkaba kazarmas
Torņa iela 4
www.facebook.com/pages/3-PAVARU-RESTORANS
Tālrunis rezervāciju pieteikšanai: +371 20370537
Foto: travelnews.lv
10/2011
Jūsu atsauksmes
Coco
Apmeklēja: 11.04.15.
Pasniedzot viesiem mērces, kuras tiek piedāvātas degustâcijai ar pašceptu maizīti nav padomāts par dvielīšiem roku apstrādei. Kad pajautāju, vai higiēniski no ielas ienākot ēst ar nemazgātām rokām, tika piedāvâts aiziet uz labierīcībām!\r\nPasūtot tēju tika pieviemtos citrons, kuru nebiju pasūtījusi, kas arī aizkavē tējas ievilkšanos un nomāc garšu un aromātu!\r\nĒdienkartē no piedāvātajiem ēdieniem maz kas ir pieejams, tiek nosukts kas cits, kurš nav ēdienkartē! \r\nBiju cerējusi uz ko labâku, oficiants ilgi jāgaida, uz jautâjumiem atbild nelabprāt, sola noskaidrot, tā arī atbildi nesańēmu uz uzdoto jautãjumu.
Gints
Apmeklēja: 16.08.2014.
Diemžēl nācās vilties! \r\nPirms tam lasīju, ka esot gana jauki un patīkami. Kā arī esot varen garšīgi.\r\nTātad, sagaidīšana interesanta. Sakot, ka vietu nav, jānāk uz pierakstu. Bet nu tomēr atradās kāda vietiņa. Interesantākais, ka pavadot pusotru stundu ēdnīcā apmeklētāju skaits nemainījās, 2/3 galdiņu bija tukši. \r\nPārsteigums pergamenta papīra gabals uz galda. Nesapratu, ka tas ir domāts pavāra pārsteigumam:)\r\nOficiante viss kārtībā, pieņemot pasūtījumu. Bet tai par laikā laikam jau nevajag pārlikt glāzes no viena galda uz otru tās pat nenoslaukot! \r\nPavāra pārsteigums - tiešām pārsteigums:) Izsmērēt pa pergamenta papīru un arī nedaudz pa galdu (tāpēc laikam arī iestādē nav galdautu) mērcītes.\r\nKopumā interesanti, bet teikt, ka tas būtu restorāna koncepts? Nē!\r\nGalda piederumi, laikam kādam no pavāriem nonāca kā mantojums no tālajiem 60tajiem. Tas nu vēl pusbēda, bet pirkstu nospiedumus un ūdens pleķus jau nu gan nevajadzētu atstāt, tas oficiantiem. Galda piederumi ir jāspodrina!\r\nZivju zupiņa. Pagaršojot nodomāju, vai tiešām ir izmazgāta bundža no zivju konserviem tomātu mērcē! \r\nBērnam (4gadi)tika atnesti vārīti kartupeļi bļodiņā:) ar kaudzīti:) Nekomentēšu tālāk:)\r\nTātad kopumā, oficianti strādā un cenšās, bet kopējais koncepts ir neglābjami nelietojams! Papīra salvetes, padomju laika ēdnīcas galdi, bez galdautiem, pussalaustas mēbeles (krēsli turās kopā uz goda vārda), galda piederumu netīrība un netabilstība restorānam, ēdiens (varbūt nepaveicās ar izvēli:)) neglāba iespaidu!\r\nĒdnīca par restorāna cenām!\r\n\r\nAtkārtoju, diemžēl nācās vilties!\r\n
Gints
Apmeklēja: 16.08.2014.
Diemžēl nācās vilties! \r\nPirms tam lasīju, ka esot gana jauki un patīkami. Kā arī esot varen garšīgi.\r\nTātad, sagaidīšana interesanta. Sakot, ka vietu nav, jānāk uz pierakstu. Bet nu tomēr atradās kāda vietiņa. Interesantākais, ka pavadot pusotru stundu ēdnīcā apmeklētāju skaits nemainījās, 2/3 galdiņu bija tukši. \r\nPārsteigums pergamenta papīra gabals uz galda. Nesapratu, ka tas ir domāts pavāra pārsteigumam:)\r\nOficiante viss kārtībā, pieņemot pasūtījumu. Bet tai par laikā laikam jau nevajag pārlikt glāzes no viena galda uz otru tās pat nenoslaukot! \r\nPavāra pārsteigums - tiešām pārsteigums:) Izsmērēt pa pergamenta papīru un arī nedaudz pa galdu (tāpēc laikam arī iestādē nav galdautu) mērcītes.\r\nKopumā interesanti, bet teikt, ka tas būtu restorāna koncepts? Nē!\r\nGalda piederumi, laikam kādam no pavāriem nonāca kā mantojums no tālajiem 60tajiem. Tas nu vēl pusbēda, bet pirkstu nospiedumus un ūdens pleķus jau nu gan nevajadzētu atstāt, tas oficiantiem. Galda piederumi ir jāspodrina!\r\nZivju zupiņa. Pagaršojot nodomāju, vai tiešām ir izmazgāta bundža no zivju konserviem tomātu mērcē! \r\nBērnam (4gadi)tika atnesti vārīti kartupeļi bļodiņā:) ar kaudzīti:) Nekomentēšu tālāk:)\r\nTātad kopumā, oficianti strādā un cenšās, bet kopējais koncepts ir neglābjami nelietojams! Papīra salvetes, padomju laika ēdnīcas galdi, bez galdautiem, pussalaustas mēbeles (krēsli turās kopā uz goda vārda), galda piederumu netīrība un netabilstība restorānam, ēdiens (varbūt nepaveicās ar izvēli:)) neglāba iespaidu!\r\nĒdnīca par restorāna cenām!\r\n\r\nAtkārtoju, diemžēl nācās vilties!\r\n
Sigita
Apmeklēja: 14.05.2014
Vakar ar vīru apmeklējām restoranu “Trīs Pavāri”. Viss bija super, apkalpojošais personāls labi satika, visu pastāstīja, ēdiens bija ļoti gards, deserts bija, kā man vīrs saka nepieklāīgi gatšīgs...vakaru izbaudījām līdz brīdim, kad veicam apmaksu par maltīti. Mums atnesa rēķinu mēs iedevām naudiņu un apkalpojošā persona nolēma, ka dzeramnaudu var paņmemt sev pats. Ļoti negribējām sev bojāt vakaru un neko nesākot aizgajām prom.\r\nIesaku visiem maksāt ar karti, jo maksājot ar skaidrā naudiņā, pat čekā izsit nepareizu summu.\r\n \r\nVieta ļoti jauka, bet mēs uz šo restorānu vairs nekad neiesi, jo ļoti nepatīkama, ka Tevi uzskata par muļķi. Bet es ļoti ceru, ka tam viesmīlim vakar ta naudiņā noderēja. :)\r\n
Vita
Apmeklēja: 25.11.2013
Jauki, interesanti, garšīgi. Vienīgi bieži neatnāksi, nav no lētajiem. Bet cena atbilst kvalitātei, tas gan.
Linda
Apmeklēja: 26.07.2013
Sēdēju āra, var jau būt, ka tas ir manas vilšanās iemesls. Bija elementāra, pieklājīga apkalpošana, ne viesmīlība -\r\n par samaksāto naudiņu gribejās ko vairak. I-neta reklāmās solīto garšas un sajūtu piedzīvojumu nenoķēru.. diemžēl.
Anastasia
Apmeklēja: 14.02.2013
I had a very nice evening with my boyfriend here. The staff was extremely friendly and asked my boyfriend if we had something to celebrate (the waiter thought we were newly weds, was funny!)
We choosed the vague and we were not dissapointed. The cocktails were delicious, they're worth their star!
aija
Žēl apkalpotājus,kuriem jāstaipa šausmīgi smagās akmens plāksnes.(mazliet "ož"pēc vergturības).Nav salvešu,ko uzlikt uz ceļgaliem.Ēdiens labs.
Nellija
Super!
Viss tik jauki. Uldītis ar savu humoru gāž no kātiem :D
Alfs
Apmeklēja: 2012. oktobris.
Pēdējā laika interesantākais piedzīvojums. Lielisks ēdiens, vienkārša un eleganta apkalpošana.
Ja turpināsiet būt tik pat forši, kad būšu LV nākšu atkal.
A.
Laura
Apmeklēja: Desmitiem reižu no septembra līdz jūnijam..
Lieliski. Pirmais restorāns, kurā esmu iemīlējusies, un gribas iet vēl un vēl...
Zane
Apmeklēja: 03/04/2012
Bija jauki, jautri un garshigi. Pirms maltites uzkoda bija lielisks sovs, kas lieliski atbrivoja atmosferu.
Ediens - virtuve - gan nav Latviesu. To ari viesmile paskaidroja, ka vini vairak specializejas Francu virtuve.
Kristīne
Apmeklēja: 07.03.2012.
Varu teikt tikai to labāko: apkalpošana jauka, nepiespiesta; ir padomāts par dažādiem knifiņiem, kas vēl ilgi paliks atmiņā, ēdiens vienkārši super, kā arī pietiekami liela vīnu izvēle. Lēti nebija, bet kvalitāte pilnīgi noteikti atbilst cenai. Iesaku! Kaut gan gaumes,protams, ir dažādas..
Edite
Apmeklēja: 01.03.2012
interesanti, bet cenas neatbilst kvalitātei noteikti. Labāk izvēlos Sirmā restorānu.
Diāna
Apmeklēja: 17.02.2012
Lieliska gaisotne, sajūta, ka viss radīts ar mīlestību, mājīgums, lielisks personāls- lieliska vieta, kur iegriezties pusdienās, varbūt sarunāt kādu randiņu... :) Iesaku!
Amanda
Apmeklēja: 31.janvāris 2012
Apkalpošana ir vienkārši perfekta visi ir tik laipni un atsaucīgi un brīvi smaidīgi. Nebija kur piesieties, man ļoti patika un pat cena pēc ēdiena liekās tā vērta!!! Netipiski latviešiem :D :D :D Iesaku viesiem !!!!
Agnese
Apmeklēja: 22.12.11
Ļoti patīkama apkalpošana! Gards ēdiens, un atbilstoša cena. Ļoti patika!
eva
Apmeklēja: 06.02.2012.
Ja godīgi, biju bez vārdiem! ļoti patika oficianta viesmīlība un sajūta, ka esi visgaidītākais klients. Ēdiens dievīgs, garšas kārpiņām īsti svētki! Atgriešanās vērta vieta!
P.s. Kad nokusīs sniegs, būsim klāt!!
Vita
Apmeklēja: 17.01.2012
Ak, Dievs!
Debesis ne restorāns!
Kaut kas izcils un dievišķss.Nekad nebiju domājusi, ka mani tik ļooooti spēs pārsteigt apkalpošana, ēdiens, atmosfēra, mūzika, viss...
Paldies visiem tiem, kas veidojuši restorānu un tiem, kas strādā un pilnveido šo izcilo vietu.
Un, patiesi - TAM LABAM BŪS AUGT! Lai aug tā labestība!
Paldies!
Elīna
Apmeklēja: 21.01.2012
Ļoti viesmīlīga un jauka apkalpošana, rūpīga attieksme. Skaisti iekārtotas telpas. Patīkamas cenas, diemžēl absolūti minimāla veģetārā izvēle, otrajos nekā veģetāra, nācās iztikt ar zupu.par to žēl ļoti.
Ance
Apmeklēja: 06.01.2012
Radoša un pozitīva atmosfēra visa vakara garumā, lielisks serviss, draudzīga attieksme no visas komandas un garšīgi ēdieni. Ļoti patīk.
Ilze
Apmeklēja: 06.12.2011
Gardi ēdieni un mīļa apkalpošana