GALAMĒRĶI KULTŪRAS AFIŠA BAUDĪTĀJA CEĻVEDIS CITĀDI MARŠRUTI INSIDER'S VIEW VEIKALS FOTO GALERIJAS

IZVĒLIES GALAMĒRĶI

Madride

Baudītāja ceļvedisEsenceKultūraKur nakšņotKur paēst· Stila krējums· Trendy· Īsts atradums· Laba izvēle· Patīkamas cenas un kvalitātes attiecības· Leģendāra klasika· Labākās brokastis· Kur iedzert vīnu· Bārs· Labākās pusdienas· Labākie uzkodu bāri· Gardēžiem· Labākās tapasKur iepirktiesArhitektūras tūrismsLietas, kas jāizdaraVērts zinātSpa un labākie saloniFilmaInsider's view

IZVĒLIES OBJEKTU

Casa LucioSantceloniRamsesPandelujo« ATPAKAĻ « UZ SADAĻAS SĀKUMU

SAŅEM JAUNUMUS

Ierakstiet savu e-pasta adresi, ja vēlaties saņemt ikmēneša jaunumus.

REKOMENDĒJAM:

Londonas jaunā Thaddaeus Ropac galerija

Eiropas skulptūru parki – laikmetīgās mākslas telpa atelpai

Diānas Venē mākslinieku radīto rotu kolekcija

Galamērķi · Eiropa · spānija · Madride · Kur paēst · Stila krējums

Pandelujo

Autors: Mārtiņš Rītiņš0 ATSAUKSMES

Pandelujo

Lielisks interjera un maltītes baudījums vienlaikus. Gaišos toņos iekārtotā Pandelujo dizainā bagātīgi izmantots stikls, sākot ar ēdamzāļu sienām, aiz kurām skatam paveras neliels baseiniņš, un beidzot ar griestu detaļām un vīna pudeļu plauktiem. Stikla neiztrūkst arī labierīcību iekārtojumā, tas tualetes apmeklējumu padara diezgan savdabīgu un tramīgu. Moderni iekārtotajā Pandelujo viegli romantiska atmosfēra valda tikai mazākajā zālē, kamēr lielā zum kā skudru pūznis, maltītes baudīšanai piešķirot īpašu šarmu.
Apkalpošana te ir tikpat viegla, cik restorānā skanošā mūzika: atrazdamies nepārtrauktā viesmīļu uzraudzībā, viesi var būt droši, ka par viņu labsajūtu un ērtībām ir rūpīgi padomāts. Sagaidīšanā viesi tiek lutināti ar plānām kaltēta iberiko jeb Spānijas pelēkās cūkas kājas šķiņķa šķēlītēm, kā arī nažgliemenēm, kuras tradicionālo šķīvju vietā pasniedz imitētās, no plastmasas pagatavotās konservu bundžās.
Bagātīgi ēdienkartē pārstāvētas dažādas zosu aknu variācijas, tostarp pastētes, taču īpaši autentisks ir jūras ķemmīšu pasniegšanas veids - uz laima pusītes, no kuras ēdot netradicionālās jūras veltes skābenā augļa garša sajūtama pavisam nedaudz. Īpaši šefpavārs piedomājis pie dārzeņiem, ko no virspuses gluži kā cepure sedz saželēta čiko pupu biezeņa plāksnīte. Tas viss pārliets ar ožu kairinošu un gardu buljonu.
Ēdienkarte turpina iekārdināt ar viegli sālīta, trekna, gaļīga un ļoti mīksta tunča pavēdera gaļu, kā arī ar strausa olas dzeltenuma biezeni un vislabākajām ēdiena un vīna kombinācijām.
Pavāru rosības apbrīnošanai atvēlēts vien neliels virtuves lodziņš, tāpēc jo grandiozāka šķiet deserta pasniegšana. Turpat zāles galā visu acu priekšā ēdienu lielmeistars, dūmiem mutuļojot, ar šķidrā slāpekļa palīdzību pagatavo šokolādes uzputeni, liekot siekalām saskriet no skatīšanās vien.
Par viesiem padomāts, arī maksājot rēķinu, - kā aicinājums atgriezties vēlreiz restorāna apmeklētājiem tiek dāvinātas nelielas kastītes, kurās vīna smaržas piesūcināti atrodami to ozolkoka mucu izgriezumi, kurās karaliskā dzira izturēta.
Tā kā restorāns vietējo spāņu un ārzemju viesu vidū ir ļoti iecienīts, galdiņu ieteicams rezervēt laikus, savukārt viegli pieklājīgs ģērbšanās stils Pandelujo apmeklējumam būs vispiemērotākais.

Calle Jorge Juan 20, Madrid 28006
Tālrunis: 91 436 11 00

www.pandelujo.es

DALIES:
Facebook Twitter

 

Jūsu atsauksmes

Diemžēl par šo objektu atsauksmes nav saņemtas

Jūsu vārds:

Laiks, kad apmeklējāt šo objektu:

Jūsu komentārs: