GALAMĒRĶI KULTŪRAS AFIŠA BAUDĪTĀJA CEĻVEDIS CITĀDI MARŠRUTI INSIDER'S VIEW VEIKALS FOTO GALERIJAS

IZVĒLIES GALAMĒRĶI

Madride

Baudītāja ceļvedisEsenceKultūraKur nakšņotKur paēst· Stila krējums· Trendy· Īsts atradums· Laba izvēle· Patīkamas cenas un kvalitātes attiecības· Leģendāra klasika· Labākās brokastis· Kur iedzert vīnu· Bārs· Labākās pusdienas· Labākie uzkodu bāri· Gardēžiem· Labākās tapasKur iepirktiesArhitektūras tūrismsLietas, kas jāizdaraVērts zinātSpa un labākie saloniFilmaInsider's view

IZVĒLIES OBJEKTU

Casa LucioSantceloniRamsesPandelujo« ATPAKAĻ « UZ SADAĻAS SĀKUMU

SAŅEM JAUNUMUS

Ierakstiet savu e-pasta adresi, ja vēlaties saņemt ikmēneša jaunumus.

REKOMENDĒJAM:

Londonas jaunā Thaddaeus Ropac galerija

Eiropas skulptūru parki – laikmetīgās mākslas telpa atelpai

Diānas Venē mākslinieku radīto rotu kolekcija

Galamērķi · Eiropa · spānija · Madride · Kur paēst · Stila krējums

Santceloni

Autors: Anothertravelguide.com0 ATSAUKSMES

Viens no labākajiem Madrides restorāniem. Atrodas viesnīcas Hotel Hesperia pirmajā stāvā. Jau drīz pēc atvēršanas saņēmis pirmo Mišelina zvaigzni. Savukārt tā īpašnieks Spānijā labi pazīstamais pavārs Santi Santamarija (Santi Santamaria) savu pirmo Mišelina zvaigzni saņēma jau 1981. gadā (par dzimtajā pilsētā Sanseloni atvērto restorānu Reco de Can Fabes), bet 1994. gadā viņa kontā to jau bija trīs. Santceloni ir viņa pirmais restorāns Madridē. Tā filozofija ir apvienot labāko no Spānijas virtuves. Interjerā dominē tumšs koks, restorāns ir neliels (50 vietas), galdiņu nav daudz, taču starp tiem ir tieši tik liels attālums, lai sanākušie viesi justos komfortabli. Izcila apkalpošana, varētu pat teikt, ka vesels rituāls, viesmīļi uzvalkos, un brīžiem šķiet, ka viņiem ir acis pakausī jeb profesionāla spēja nolasīt viesu domas, pirms tās vēl paguvušas ienākt viņiem prātā... Laba provokācija ir aperitīvs. Kad restorānos jums jautā, ko vēlaties aperitīvā, visticamāk atbilde būs: „Paldies, atnesiet ūdeni!" - vai: „Paldies, atnesiet vīna karti!" Bet te tev neviens neko neprasa, vien piestumj ratus, kam pašā augšā ir liela bļoda ar ledu, bet tajā - kādas trīs četras kavas, divi prosecco, kādi pieci šampanieši... Un tāds nevainīgs jautājums: „Varbūt kādu aperitīvu?" Viss saprāts vējā... Tik vien spēsiet, kā nostomīties: „Āāāā... Nu, varbūt..." Noteikti iekritīsiet!
Tālāk seko liels grozs ar pašceptu maizi un vairākām olīveļļām. Viesmīlis sīki un smalki izstāsta - gan par katras maizes sastāvu, gan olīveļļu reģioniem. Var izvēlēties - degustācijas ēdienkarti (140 eiro) vai pasūtīt no ēdienkartes. Turklāt pēc katra ēdiena jums atnes vēl pavāra komplimentu. Arī pasūtot desertu - kā punkts uz „i" seko vēl kūkas un šokolādes konfektes. Fantastisks garšu un smaržu baudījums.
Ļoti plaša vīna karte. Īpaši tīkama detaļa ir arī tā, ka, pasūtot vīnu glāzē, tev viesmīlis nevis atnes glāzi, bet visu pudeli - piedāvā pagaršot un tikai tad ielej glāzē.
Lieliska vakariņu vieta tiem, kas ciena un novērtē labu ēdienu.
Vakariņas vienai personai - vidēji 150 eiro

57, Paseo de la Castellana
Tālrunis: 91 210 8840
www.restaurantesantceloni.com

Atvērts katru dienu no 12.00 līdz 14.00 un no 21.00 līdz 23.00
Slēgts svētdienās.

DALIES:
Facebook Twitter

 

Jūsu atsauksmes

Diemžēl par šo objektu atsauksmes nav saņemtas

Jūsu vārds:

Laiks, kad apmeklējāt šo objektu:

Jūsu komentārs: