GALAMĒRĶI KULTŪRAS AFIŠA BAUDĪTĀJA CEĻVEDIS CITĀDI MARŠRUTI INSIDER'S VIEW JAUNUMI FOTO GALERIJAS

IZVĒLIES GALAMĒRĶI

Stambula

Baudītāja ceļvedisEsenceKultūraKur nakšņotKur paēst· Stila krējums· Trendy· Īsts atradums· Laba izvēle· Kur padzert kafiju· Kur iedzert vīnu· Labākas zivisKur iepirktiesMaršrutiLietas, kas jāizdaraVērts zinātSpa un labākie saloniFilmaInsider's view

IZVĒLIES OBJEKTU

Lokanta MayaIstanbul Culinary InstituteDubbPizzeria PidosLe PêcheurÇokÇokOtantikPera ThaiIstanbul Modern restorāns un kafejnīca« ATPAKAĻ « UZ SADAĻAS SĀKUMU

SAŅEM JAUNUMUS

Ierakstiet savu e-pasta adresi, ja vēlaties saņemt ikmēneša jaunumus.

REKOMENDĒJAM:

Londonas jaunā Thaddaeus Ropac galerija

Eiropas skulptūru parki – laikmetīgās mākslas telpa atelpai

Diānas Venē mākslinieku radīto rotu kolekcija

Galamērķi · Eiropa · turcija · Stambula · Kur paēst · Laba izvēle

Lokanta Maya

Autors: Anothertravelguide.com0 ATSAUKSMES

Lokanta Maya

Lokanta Maya ir viena no spilgtākajām šobrīd modīgā rajona Karaköy iemītniecēm, un vietējo vidū jau ieguvusi galamērķa statusu. Interjeram raksturīga rietumnieciska līniju tīrība, viss ir vienkāršs, lakonisks, kā dekoram kalpojot “valriekstu sienai”, kas sabērti aiz stieplīšu žoga. Restorāns durvis vēris 2010. gadā un tā pavāre Didem Senol, kas savulaik apguvusi kulinārijas mākslu Franču Kulinārijas institūtā, ieguvusi neskaitāmas vietējās balvas. Ēdienkartē viņa izmanto tikai vietējos produktus un zivis no turpat netālu esošā Karaköy zivju tirgus. Noteikti nobaudiet uzkodu plati! Tās hailaiti ir olīveļļā apvārīti artišoki un nevainojami izcepti anšovi. Savukārt vietas īpašā specialitāte - mucver jeb fritētu cukini bumbiņas jogurta mērcē, izpelnījušās tik lielu piekrišanu un nemitīgu taujāšanu pēc pagatavošanas noslēpuma, ka pavāre, pagurusi atbildēt, vienkārši uzšņāpusi recepti uz ēdamzāles lielā spoguļa. 

Kemankeş Caddesi, 35 A

11/2013

DALIES:
Facebook Twitter

 

Jūsu atsauksmes

Diemžēl par šo objektu atsauksmes nav saņemtas

Jūsu vārds:

Laiks, kad apmeklējāt šo objektu:

Jūsu komentārs: