Fassbender & Rausch
Autors: Anothertravelguide.com0 ATSAUKSMES
Pirmais šokolādes restorāns Eiropā! Tieši tā - ierasto pēdējo lappušu vietā kārdinošajām trifelēm, pralinē, kūkām, konfektēm un citiem kakao un šokolādes izstrādājumiem šoreiz atvēlēta visa ēdienkarte. Maltīte sākas un beidzas ar desertu. Līdzās tam - šokolādes veikals, kā izrādās lielākais pasaulē. Katrā ziņā tik plašu kakao saldumu klāstu neatradīsiet nekur citur, turklāt savos šedevros Fassbender & Rausch izmanto tikai augstākās kvalitātes kakao no Papua-Jaungvinejas, Venecuēlas, Ekvadoras, Tobago, Trinidadas, Peru, Madagaskaras un Kostarikas.
Fassbender & Rausch ir institūcija ar vēsturi, un tās pirmsākumi meklējami jau tālajā 1863. gadā, kad Berlīnē gardāko šokolādi sāka ražot Henrihs Fasbenders (Heinrich Fassbender). 27 gadus vēlāk savu pirmo konditorejas izstrādājumu veikalu atvēra arī Vilhelms Raušs (Wilhelm Rausch). Visbeidzot 1999. gadā, abām ģimenēm apvienojot spēkus zem viena nosaukuma, tika aizsākta mūsdienu Berlīnes šokolādes tradīcija vienā no skaistākajiem Eiropas nostūriem - pašā Gendarmenmarkt. Sēdi, malko tasi kafijas un izgaršo neticami krāšņu garšu buķeti.
Fassbender & Rausch uzdrīkstas arī mazliet paspēlēties, šokolādes veidolā iemūžinot Berlīnes Reihstāgu, Brandenburgas vārtus un nenogremdējamo Titāniku visai pieklājīgā izmērā. Neiztikt arī bez mīļi banālām lietām, piemēram, pilsētas simbola - lielā lāča. Vesela šokolādes paradīze!
Charlottenstraße 60
10117 Berlin
Tel.: 0800-757 88 10
Email: schokoladenrestaurant@fassbender-rausch.de
www.fassbender-rausch.de