GALAMĒRĶI KULTŪRAS AFIŠA BAUDĪTĀJA CEĻVEDIS CITĀDI MARŠRUTI INSIDER'S VIEW JAUNUMI FOTO GALERIJAS

IZVĒLIES GALAMĒRĶI

Ņujorka

Baudītāja ceļvedisFoto galerijasEsenceKultūraKur nakšņotKur paēst· Stila krējums· Trendy· Īsts atradums· Laba izvēle· Leģendāra klasika· Vietējais kolorīts· Kur padzert kafiju· Kur iedzert vīnu· Labākās kūkas· Labākie uzkodu bāri· Labākie bāri· Panorāmas bāri· SlepenbāriKur iepirktiesLietas, kas jāizdaraVērts zinātLabākie klubiVērts izbaudītInsider's view

IZVĒLIES OBJEKTU

WD-50PastisThe Modern un The Bar RoomBuddakanMorimoto« ATPAKAĻ « UZ SADAĻAS SĀKUMU

SAŅEM JAUNUMUS

Ierakstiet savu e-pasta adresi, ja vēlaties saņemt ikmēneša jaunumus.

REKOMENDĒJAM:

Londonas jaunā Thaddaeus Ropac galerija

Eiropas skulptūru parki – laikmetīgās mākslas telpa atelpai

Diānas Venē mākslinieku radīto rotu kolekcija

Galamērķi · Ziemeļamerika · amerikas savienotās valstis · Ņujorka · Kur paēst · Stila krējums

Morimoto

Autors: Anothertravelguide.com0 ATSAUKSMES

Morimoto

Atvērts 2006. gada janvārī, Morimoto ir no restorāniem, kas radīti, lai kļūtu par galamērķiem. Turklāt neatkarīgi no virtuves. Interjera autors ir japāņu stārkitekts Tadao Ando un pēc koķetērijas ar modes biznesu (Teatro Armani Milānā, Benetton Fabrica Ziemeļitālijā un topošais Toma Forda rezidences projekts) tas ir viņa pirmais sānsolis gastronomijas lauciņā. Ando rokrakstu var pamanīt uzreiz - slīpēts betons, virtuozas apgaismojuma spēles, restorāna griestus klāj balta stiklplasta auduma drapērijas, restorāna galdiņus vienu no otra atdala gaisīgi caurspīdīgs aizslietnis, virtuves daļa ir atvērta (galdiņi tās tuvumā ir vispieprasītākie), bet īstā odziņa ir vairākus metrus augsta slīpētu, ar ūdeni pildītu 17 400 pudeļu siena, kas savieno restorānu un pagrabstāva bāru. Kalpojot kā dekoratīvs elements un savdabīga gaismas instalācija vienlaikus. Ak, jā, vēl TOTO - japāņu stila pods labierīcību telpā, kura neskaitāmās higiēnas komforta podziņas steidz izmēģināt katrs Morimoto nokļuvušais, Japānā vēl nepabijušais rietumnieks. Pilnīgai zen labsajūtai vēl instalācija ar bezgalības izplatījumā iesniegušos sakuras zaru...
Projekts īpašniekam, Filadelfijas restorānu haizivij Stephen Starrs (viņa kontā arī restorāna projekts ar Karimu Rašidu) izmaksājis 12 miljonus dolāru. Morimoto specializācija ir eksperimentālā japāņu virtuve - gan šķīvju dizains, gan tas, kas uz tiem, ir izaicinājums jūsu garšas kārpiņām un tradicionālajiem priekšstatiem par suši un sašimi. Publika no tām, kur acij aizķerties - katrā ziņā tipāžu a'la Jamamoto netrūkst.

88 Tenth Avenue, Chelsea
Tel. 1 212 989 8883

www.morimotonyc.com

DALIES:
Facebook Twitter

 

Jūsu atsauksmes

Diemžēl par šo objektu atsauksmes nav saņemtas

Jūsu vārds:

Laiks, kad apmeklējāt šo objektu:

Jūsu komentārs: